Forum klanu Vae Victis
Imie: Miłosz
Playtime: uhh zawsze w wolnym czasie
Char name: Rebeliant lub TwoFaces
Ile czasu dziennie grasz: czas szkolny po 6-7h, wakacje etc po 14-17h
class: -----
doświadczenie mmo: 3lata kalonline, 1/2roku Rohan online, 2miesiące Warhammer online
czy potrafisz słuchać?: tak
przyjmować rozkazy: tak
czy posiadasz mikrofon, ventrilo lub ts?: posiadam mikrofon i Ts
( zazwyczaj jak siedze na kompie to tylko na TS lubie gadać z ludzmi z gildii itp
bez ts i zaufanych ludzi nudzilbym się w mmo)
Dlaczego Vae Victis?: Szukam klanu gdzie znajde zaufanych ludzi gdzie będę mógł pomagać klanowi, wspierać, i także liczyć na pomoc ze strony klanu
czego oczekujesz: Zgranej ekipy z którą zagram w nie jednego mmo
Czy znasz kogos z Vae Victis? nie
Czy zapoznałeś się z regulaminem? tak
Mimo iż nie jest nas wielu to stawiamy na wysoką średnią wiekową, kulturę graczy, dobrą komunikację, a przede wszystkim zasady. Jedym z ustalonych warunków rekrutacyjnych jest skończone 18 lat. Od startu OB zamierzam tego surowo przestrzegać. Szanuje Twój poświęcony czas i nie znam Cię wystarczająco aby Cię oceniać lecz zasady to zasady.
Pozdrawiam
Yenn
ano spoko spoko na forum Priston Tale 2 właśnie doczytałem że od 18lat, ano szkoda
może za rok wstąpie w wasze szeregi, o ile nie znajde innego klanu.. bo jednak jak juz znajde inny to juz zostane z innym do konca bo jednak klan to klan, jakby rodzinka
hehe,dobra trzymajcie sie
powodzenia w grze
a tak co tam? jutro o północy ob zaczyna sie będzie odliczanie jak w sylwka xD heheh a tak ogolnie to jak jest fighter to kazdy moze nosic np 2 miecze? czy tylko wybrany job
np warrior czy cos w tym stylu?
bo ja np chcialbym zrobic fightera z mieczem 2h zeby super dmg był
tzn myślałem też nad Archem ^_^ ale ponoć arch to dmg dealer bez dmg.. bug czy co? :O
Pozdrawiam
Od tych spraw jest chociażby www.pristontale2.prv.pl Z czystej grzeczności nie usunę postów.